Verkoop Villa, Pereira, Risaralda, Colombia, vereda el estanquillo

Verkoop - Cod. 32325

  • Typologie: Villa
  • Gebied: 20000 m²
  • Getal kamers: 4
  • Verdieping: 2

Het pand bestaat uit twee huizen op een privéperceel van 20.000 m².

Het hoofdgebouw is een luxe finca, volledig gerenoveerd in 2010 met hoogwaardige materialen. Het huis heeft een totale oppervlakte van 350 m² en bestaat uit twee verdiepingen. De begane grond is gepland voor een grote woonkamer, uitgebreid met een moderne Amerikaanse keuken. Daarnaast heeft het drie slaapkamers met inbouwkasten, een complete badkamer met douche en een toilet. Op de tweede verdieping vindt u een grote slaapkamer, een badkamer (bad) en een open terras van 20 m2.

Het tweede huis wordt meestal gebruikt voor de aggregaten of bedrijfsmanagers - om uw keuze te zijn. Dit huis beslaat ongeveer 65 m2 en heeft een woonkamer, twee slaapkamers, een keuken en een badkamer met douche.

De eigenschap bevat ook een zwembad van 10m x 5m en plant voor reiniging en onderhoud. Het heeft ook een kiosk voor evenementen, barbecues, feesten enz. En een basketbalveld.

De finca wordt gemeubileerd verkocht.

In termen van diensten, het pand heeft elektriciteit, water, telefoon, schotelantenne en internet. Er is controle over afval door de gemeente.

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


Ad geplaatst door Private
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB