Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Colombia

Onroerend goed te koop in Colombia

Colombia grenst in het noordwesten aan Panama, in het oosten met Venezuela en Brazilië en in het zuiden met Ecuador en Peru.

Het deelt zijn maritieme grenzen met Costa Rica, Nicaragua, Honduras, Jamaica, Haïti en de Dominicaanse Republiek.

Als u op zoek bent naar een onroerend goed te koop in Colombia, willen we een kijkje nemen in zijn vastgoedmarkt voor de prestaties.

Tussen januari en maart 2018 werden 42.052 nieuwe woningen verkocht, een negatief cijfer als we er rekening mee houden dat 50.043 eenheden in het eerste kwartaal van 2017 werden verkocht. De omzet steeg echter met 11% in vergelijking met het laatste kwartaal van vorig jaar.

Geen enkele sector is gespaard gebleven van de economische samentrekking die Colombia in 2016 en 2017 onderging.

Het herstel gebeurt, hoewel langzamer dan verwacht.

Mogelijk bent u geïnteresseerd in onroerend goed te koop in Colombia en het is interessant om te weten dat de toename van het onroerend goed de prijs van woningen in Bogotá zou verlagen.

Aan de andere kant moet worden opgemerkt dat 2018 betere resultaten had, het resultaat van gunstigere economische omstandigheden voor Colombianen. Dit uitgangspunt komt tot uiting in de bouwsector, die een stijging liet zien in vergelijking met de commerciële ontwikkeling van het laatste kwartaal van vorig jaar.

Als we kijken naar de stad, kunnen we zien dat Cali in de verkoopcijfers de hoogste groei heeft opgetekend, gelijk aan 24,1%, een record hoger dan het aantal maanden geleden (22,2%). In tegenstelling daarmee blijft Bogotá de stad met de laagste groei van de steekproef, met een krimp van 25,2% in april 2018, vergeleken met de zes maanden erachter.

Voordat u investeert in onroerend goed te koop in Colombia, is het handig om te weten welke de beste steden zijn om in te wonen en te investeren.

Medellín is de beste stad die door de inwoners wordt gewaardeerd, 77% denkt dat het goed gaat, en in vergelijking met Bogotá heeft deze indicator 34% bereikt. Aan de andere kant zegt 80% van de inwoners van Medellín dat ze trots zijn op hun stad in vergelijking met 62% in Cali. Andere steden met een hoge mate van trots en waar te investeren in onroerend goed te koop in Colombia zou een belangrijke deal zijn: Barranquilla, Manizales, Bucaramanga en Santa Marta.

 De variabelen die het belangrijkst zijn bij het beoordelen van welke de beste steden zijn om onroerend goed te zoeken in Colombia, zijn de veiligheid of perceptie dat burgers zich goed gedragen. De beste steden om in 2018 in Colombia te wonen zijn: Medellín, Barranquilla, Manizales, Santa Marta en Pereira.

Medellín is een Colombiaanse gemeente, hoofdstad van het departement Antioquia, is de meest bevolkte stad van het departement en de op één na grootste stad van het land.

Barranquilla is de op één na beste stad om te leven en onroerend goed te koop te kopen in Colombia in 2018. Deze stad is de hoofdstad van het departement van de Atlantische Oceaan en ligt aan de westelijke oever van de rivier Magdalena, op slechts een paar kilometer van de monding in de Caribische zee. Het is een lucht-, zee-, rivier- en communicatiehaven. Barranquilla is een stad die wordt omgeven door prachtige natuurlijke landschappen, zoals Bocas de Ceniza en Puerto Colombia met zijn historische pier en zijn stranden.

Manizales is de op twee na beste stad om in 2018 in Colombia te wonen. Het is een Colombiaanse gemeente, de hoofdstad van het departement Caldas.

Santa Marta is een van de beste steden om te leven in Colombia in 2018. Deze hoofdstad van het Magdalena-departement is de op een na oudste stad in Zuid-Amerika en ligt tussen de Sierra Nevada de Santa Marta, met een van de hoogste toppen van het land en de Caribische Zee, heeft een uitgebreid netwerk van unieke ecosystemen en met archeologische overblijfselen van de Tayrona-cultuur en is zeer aantrekkelijk vanwege zijn grote verscheidenheid aan flora en fauna, evenals zijn culturele en historische locaties

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 37895

Verkoop Hoeve, Colombia, Cundinamarca, Subachoque, Via Subachoque

2,631,117.35EUR
Verkoop
Hoeve

76700 m²
Manuela bevindt zich in Subachoque, Cundinamarca. 45 minuten met de auto vanuit Bogota. Prachtig uitzicht, rustig, huizen met kamers en badkamers, st...
Goede kans. East Tunnel (in aanbouw) hoge valorisatie! SUPER MODERNE HUIZEN IN CONDO MET GROTE GEBIEDEN EN DE BESTE MATERIAALAFWERKINGEN, MOOI LAND, Z...
Cod. 37396

Verkoop Hoeve, Colombia, Antioquia, El Carmen de Viboral, Vereda La Chapa

174,004.56EUR
Verkoop
Hoeve

6240 m²
Geweldige nieuwe boerderij tegen een gunstige prijs en hoge waarderingsprojecties! Het ligt op 3 km van El Carmen de Viboral (Antioquia) en is volledi...
Cod. 37167

Verkoop 2 Slaapkamers, Colombia, Bogota, Bogota, Carrera 23 # 134 a 24

131,555.87EUR
Verkoop
2 Slaapkamers

84 m²
3e verdieping appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers. 2 Grote balkons met uitzicht naar buiten op een park. Open keuken met stenen eettafel, apa...
Cod. 37142

Verkoop Boerderij, Colombia, Cundinamarca, Talauta, 4 km out

50,000.00EUR
Verkoop
Boerderij

40000 m²
bouw je eigen huis of ik kan het voor je doen. $ 170.000 euro voor de getoonde ontwerpen.
Cod. 36994

Verkoop Andere (Grond), Colombia, Cundinamarca, El Penon, near approx. 4 kilometers

50,000.00EUR
Verkoop
Andere (Grond)

50000 m²
je kiest welke LOT - 1 st. ÉÉN die ALLEEN wordt verkocht, is $ 70.000 eur voor 50.000 sq mtrs.house-ideeën van 250 sq mtrs gebouwd voor $ 170.000 eur.
40.000 vierkante meter met 250 vierkante meter. Huis. NIEUW gebouwd voor jou.je kiest voor ontwerp, zie VOORBEELDEN
8 Hotel Bungalos, of een eigen huis op maat gebouwd, u kiest voor design.price is approx. foto's. zijn ideeën.
Cod. 36814

Verkoop Boerderij, Colombia, Cundinamarca, Talauta, Talauta

350,815.65EUR
Verkoop
Boerderij

500000 m²
, uitzicht op de bergen ,, plateau, watervallen, kleine natuurlijke meren, beekjes en RIO NEGRO.
1 / 15
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB