Verkoop Café/Restaurant/Nightclub, Santa Marta, Magdalena, Colombia, calle 18 no 3-75

Verkoop - Cod. 38867

  • Typologie: Café/Restaurant/Nightclub
  • Gebied: 140 m²
  • Getal kamers: 6
  • Verdieping: 1

La Canoa is een café, restaurant, banketbakkerij en een Franse bakkerij in het hart van het historische centrum van Santa Marta, dat sinds 2011 operationeel is.

Bedrijfsjaren: 8 jaar
Jaarlijkse omzet 125.000 €
verkoopprijs: 100.000 €

Inbegrepen: klantennotitieboekje, receptenboek, kassasysteem, computer, unoxoven, 3-pits, La Marzocco koffiemachine, 1 keukenmixer, 4 roestvrijstalen tafels, 2 koelkasten, 2 diepvriezers, 1 koelkast-minibar , 1 wijnkelder, 1 voor- en achterbalk, 1 gebakshouten vitrine, 10 massiefhouten tafels, 40 stoelen, 5 klaptafels voor evenementen, 3 airco-omvormers, 1 bedrijfswagen, 1 computer en printer met systeem kassa, 2 videocamera's, keukengerei, gebak en service, borden, glaswerk, onder anderen.

De locatie:
We zijn gevestigd in een huis in republikeinse stijl, 140 m2 gerenoveerd en aangepast aan zijn activiteit, het heeft een kamer met airconditioning en een kamer zonder airconditioning en een zeer aangename patio. Wij zijn gevestigd in het hart van het historische centrum, een zeer actief gebied met cafés en restaurants, de gebruikelijke plekken voor uitstapjes voor toeristen en de lokale bevolking.

Onze klanten:
Canoa heeft in deze jaren een sterke reputatie opgebouwd van kwaliteit en diensten bij "Samarios" en buitenlandse bezoekers. Het is belangrijk om te benadrukken dat onze klanten niet alleen toeristen zijn, waardoor La Canoa een jaarlijkse activiteit kan houden. We rekenen ook op een zeer goede relatie met hotels en hostels in de stad die ons altijd aanbevelen. We hebben ook verschillende klanten die hun vieringen in La Canoa doen.

Catering / catering / leverancier van andere restaurants en hotels We hebben een klantenboek gemaakt met de verschillende hotels en restaurants van de stad, die ons regelmatig verschillende speciale broodjes bestellen voor de gerechten en verschillende bereidingen. We verzorgen ook catering voor grote evenementen zoals strandhuwelijken en andere soorten feesten.

Ons team: het team is zeer goed opgeleid en vergezelt ons al heel lang, waardoor ook het herstel eenvoudiger wordt.

Onze Producten:
De ochtendbroodjes met chocolade, croissants en andere gebakjes komen vers uit, brood wordt naar verschillende restaurants en hotels verzonden op bestelling, van ontbijt, koffiespecialiteiten en vruchtensappen, om 's middags à la carte gerechten die de beste lokale ingrediënten met kennis van de Franse keuken, koffie in de middag, gebak en cocktails, avonddiner in een romantische en levendige sfeer.

De recepten zijn georganiseerd en geschreven in een nauwkeurige en overzichtelijke collectie, die het mogelijk maakt om het snel onder handbereik te houden en om altijd een standaard van kwaliteit en een realisatie van identieke gerechten te handhaven.We vertrouwen op goed gedocumenteerde en gedocumenteerde productie- en bedieningsprocessen. gemakkelijk te volgen.

reputatie
Aanbevolen in de gids van de backpacker, de slimme kleine en de lonely planet, en verscheen in veel nationale publicaties. We zijn zeer goed gepositioneerd in sociale netwerken Facebook 4362 likes, instagram 2366 volgers en een webpagina met alle nodige informatie die ook erg wordt bezocht. Tripadvisor: beoordeling 4,5 uit 5 en nummer 17 van de 348 restaurants in Santa Marta Google: kwalificatie 4.6, Facebook waardering: 4.8.

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB